top of page

Knallende start 2024!

Hey hey,


Met opwinding en een beetje spanning ;-) verwelkom ik jullie bij mijn allereerste fotografieblog van 2024. Dit jaar staat voor mij in het teken van nieuwe ontdekkingen, uitdagingen en groei, zowel op creatief als op zakelijk vlak. Ik ben blij om mijn reis met jullie te delen en jullie mee te nemen op mijn avonturen achter de lens.

Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn passie te vertalen naar een succesvolle onderneming. In 2024 heb ik besloten om een nieuwe zoektocht te starten naar effectieve marketingstrategieën en het gebruik van social media om mijn bereik te vergroten en mijn merk te versterken. Deze nieuwe focus heeft me uitgedaagd om buiten mijn comfort zone te treden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, maar ik ben vastberaden om deze uitdagingen met enthousiasme aan te gaan.


De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen en wat een knallende start was het!

Ik heb het geluk gehad om maar liefst drie pasgeboren baby's te mogen fotograferen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden en schattige trekjes.

Het vastleggen van deze kostbare momenten van tederheid en liefde was een voorrecht en een herinnering aan waarom ik zo gepassioneerd ben over mijn vak.


Naast de Newborn fotoshoots, mocht ik ook vijf baby's fotograferen die hun eerste verjaardag vierden. Het was hartverwarmend om te zien hoe deze kleintjes gegroeid waren in slechts een jaar tijd en om de vreugde van deze mijlpaal vast te leggen voor hun families om voor altijd te koesteren.

Naast de babyfotoshoots heb ik ook enkele leuke familiereportages mogen maken, waarbij ik families mocht vastleggen in hun natuurlijke element, omringd door liefde en geluk. Het was inspirerend om de banden tussen ouders en kinderen, broers en zussen, vast te leggen en te zien hoe mijn foto's een blijvende herinnering werden aan hun kostbare momenten samen.

Deze eerste maand van 2024 heeft me niet alleen gevuld met vreugde en dankbaarheid voor de kansen die ik heb gekregen, maar heeft me ook gemotiveerd om nog harder te werken en mijn dromen na te jagen. Met een hernieuwde focus op marketing en social media, ben ik vastbesloten om mijn bereik te vergroten en meer mensen te inspireren met mijn fotografie.

Ik kijk uit naar de vele avonturen die nog voor me liggen in 2024 en ik nodig jullie uit om samen met mij mee te gaan op deze reis. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!


Fotografische groetjes

Chantal

Dit was mijn eerste blogpost van 2024, waarin ik mijn opwinding en ervaringen deelde met jullie. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over de komende maanden en de avonturen die nog komen gaan. Tot ziens bij mijn volgende blogpost! Kijken jullie even mee naar de knallers van januari?Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page